Samanta Tīna raudājusi par Eirovīzijas atcelšanu : “Tas ir Stulbums un Sviests”

Latvijas Eirovīzijas uzvarētāja Samanta Tīna beidzot ir izteikusies par šogad atcelto Eirovīzijas konkursu … Kā jau var gaidīt, viņas domas nav “labākās” un dziedātājas rūgtums ir vairāk nekā jūtams! Viņa raudāja par to! Samanta Tīna viesojās”STV Pirmajā!” realitātes šovā “”Slavenības Bez filtra”! Cita starpā tieši par to runās Samanta! Viņa parādīs arī savu dzīvokli un runās par citiem dzīves aspektiem.

“Astoņus gadus es cīnos, cīnījos, un tad ir tikai sava veida dabas kataklizma un viss. Jūs tur neko nevarat izdarīt, ”dalās Samanta, piebilstot, ka kameru priekšā neraudās, jo jau esot izraudājusies.  Man ir visas tiesības to darīt. Pirmām kārtām – esmu sieviete un otrām kārtām – esmu cilvēks, emocionāla būtne. Protams, ka es pārdzīvoju,” godīgi atzīstas Latvijā populārā dziedātāja. Viņa faktu, ka atcelta “Eirovīzija”

“Es domāju, ka tas ir mazliet muļķīgi – jums tas nebija viss jāpārnes uz nākamo gadu, bet jādara jūnijā vai rudenī,” sacīja Samanta Tīna. Tajā pašā laikā dziedātājai ir lielas šaubas par organizatoru argumentiem, ka, ja šī gada konkurss notiktu rudenī, uzvarētājvalsts nespētu pienācīgi sagatavoties nākamā gada konkursam.

“Nav jau akmenī kalts, ka “Eirovīzija” vienmēr jātaisa maijā. 64 gadus pēc kārtas “Eirovīzijā” vienmēr viss ir bijis kārtībā, bet tagad pēkšņi izdomā atcelt. Sviests. Šis man vēl ilgi sekos līdzi, sāpēs un gruzdēs,” savu rūgtumu neslēpj izsakās Tīna

Jau ziņots, ka pēc vairāk nekā nedēļu ilgas analīzes Eiropas Raidorganizāciju asociācija 18. martā paziņoja, ka atcels šī gada Eirovīziju Covid-19 epidēmijas dēļ!

Lūk arī video :

You may also like...