VID drīzumā sāks pārbaudes uz auto šosejām, lai pārbaudītu vai Tev ir skaidras naudas klātbūtne!

Kāds noteikti domā, ka tas ir kāds joks, taču tas nebūt tā nav! Jau pašlaik Valsts Ieņēmumu Dienests ir paziņojis ar būtisku informāciju. Ziņojums vēsta, ka tiks kontrolēta nauda šķērsojot  Latvijas valsts robežu. Taču tagad Valsts Ieņēmumu Dienests vēlas uzlabot situāciju vēl vairāk.

Jau pavisam drīz uz Latvijas lielākajiem autoceļiem tiks sākts pārbaudes. Tā ziņoja Valsts Ieņēmuma ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme. Atliek tikai pieminēt to, ka tas tiks darīts ar mērķi, lai pārbaudītu cilvēkus ar skaidras naudas klātbūtni.

Valsts Ieņēmuma ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme pauda ļoti lielas cerības uz likumu, kurš jau tagad ir stājies spēkā no 2019. gada 1.jūlija. Konkrētais likuma punkts atbild par skaidras naudas deklarēšanu uz Latvijas valsts robežas. Tas nozīmē, ka ikvienam vajadzēs deklarēt skaidru naudu, ja summa pārsniegs 10 tūkstošus.

Tas nozīmē, ka ikvienai  personai ar skaidru naudu vairāk par 10 tūkstošiem Eiro vajadzēs pieradījumus par naudas izcelsmi. Tomēr Tu nevarēsi pteikt, tā nauda ir no manas algas vai iekrājumiem, tas būs daudz nopietnāk, un ne tikai!

Lasi vēl : Būtiskas un ļoti nozīmīgas izmaiņas visiem auto šoferīšiem! Tagad viss būs pavisam savādāk!

Lasi raksta turpinājumu nakamajā lapā

You may also like...