Viņa Domāja, ka vīrs ar meitu gatavo ēst! Kad viņa ienāca virtuvē, ieraudzīja šo! VIDEO

Katrā ģimenē ir kādi īpašie brīži un speciālie notikumi, kas tiek nofilmēti vai iemūžināti ar kameru, taču ne vienmēr tas ir, kas patīkams vai labs. Tomēr ne vienmēr arī var gribēt uz to pašu labāko. Šoreiz gan visa situācija bija krietni savādāka no ierastajām un arī šī bija īpaša diena, taču viss izvērtās pavisam savādāk nekā sākotnēji viņa domāja. Tieši pēc brīža sekoja pamatīgs pārsteiguma brīdis, jo notika tas, ko viņa vismazāk gaidīja. 

Protams, ka pārsteigumi ir laba lieta, tomēr attiecīgajā situācijā sieva itin nemaz nenojauta, ka atnākot mājās viņa ieraudzīs to, ko ieraudzīja savām acīm. Tā bija kārtējā ikdienas diena pēc darba dienas un nogurdinošas maiņas, sieva atbrauca mājās un jau gribēja laicīgi sagatavoties, lai varētu doties uz virtuvi un paēst vakariņas. Tomēr šajā situācijā viss izvērtās krietni savādāk, nekā viņa bija iecerējusi un līdz ar to nofilmēja, to visu savā telefonā.

Katras ģimenes dzīvē notiek neaizmirstami mirkļi. Dažreiz aizkustinoši, dažreiz smieklīgi, bet gandrīz vienmēr spontāni. Ne vienmēr tiek uzņemti negaidīti bērnu vai pieaugušo joki. Bet, ja mobilais telefons ar kameru vēl ir pa rokai, tad gadījies uzņemt spilgtu mājas video, kuru pēc brīža var apskatīt vēlreiz un ar smaidu atsaukt atmiņā.

Kamēr mamma bija aizņemta ar savām lietām, viņas meita un vīrs devās uz virtuvi, lai pagatavotu vakariņas. Mamma pamanīja, ka viņi ir bijuši virtuvē pārāk ilgi, un nolēma ieiet virtuvē, lai redzētu, vai viss ir kārtībā, jo ik pa brīdim dzirdēja dažāda dīvainas skaņas, kas bija kopā ar mūziku. Tieši tāpēc viņa gribēja to iemūžināt un paņēma savu telefonu, lai piefiksētu visu notiekošo!

Bet viņa negaidīja ko tādu ieraudzīt! Tēvs un meita nolēma labi pavadīt laiku, gatavojot! Ieraugot šo ainu, mamma paņēma mobilo telefonu un mierīgi uzņēma šo video! Katru dienu ko tādu neredzēt. Lūk arī video, ko uzfilmēja sieva :

Biežāk turi telefonu rokās – varbūt izdosies iemūžināt ko līdzīgu!

You may also like...